Banjaluka: Potpisivanje peticije za sedam dana, opozicija negoduje

Gradska uprava Banjaluka odbila je danas zahtjev narodnih poslanika Draška Stanivukovića, Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića za potpisivanjem peticija na…

Politika Juli 8, 2019

Gradska uprava Banjaluka odbila je danas zahtjev narodnih poslanika Draška Stanivukovića, Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića za potpisivanjem peticija na Trgu Krajine.

Oni su na prošlonedjeljenom mirnom okupljanju građana u parku „Mladen Stojanović“ istakli da će organizovati potpisivanje peticija da se građanima vrati Trg Krajine, da se do kraja ispita afera „piralen“ i da se dostave na uvid diplome svih zaposlenih u javnom upravi Srpske.

U Gradskoj upravi su istakli da dozvola za potpisivanje peticija može biti izdata tek narednog ponedjeljka, 15. jula, jer se do tada održava turnir u malom fudbalu „Jelen kup Banjaluka“.

– Ovo odlaganje nas neće zaustaviti. Naredene sedmice krećemo sa prikupljalnem potpisa za oslobađanje Trga i afere „piralen“, a nakon toga ćemo se baviti problemom diploma zaposlenih u javnom sektoru – istakao je Stanivuković.

Goran Dakić / SrpskaCafe.com
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.