Čavić: Podrška Radojičiću – Lokalni izbori u BiH 2020

BANJALUKA – Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izrazio je uvjerenje da koalicija “Okupljanje za Banjaluku” zajedničkim djelovanjem može…

Vijesti Oktobar 16, 2020

BANJALUKA – Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izrazio je uvjerenje da koalicija “Okupljanje za Banjaluku” zajedničkim djelovanjem može obezbijediti izbornu pobjedu aktuelnom gradonačelniku Igoru Radojičiću.

“NDP u lokalne izbore ulazi sa punom poslaničkom listom čiji je nosilac predsjednik Gradskog odbora ove stranke Aleksandar Lukić i uvjereni smo da ćemo ostvariti rezultatu na osnovu kojeg ćemo imati značajan uticaj u lokalnom parlamentu”, rekao je Čavić na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci, kojom je NDP zvanično započeo predizbornu kampanju.

Predsjednik Gradskog odbora NDP-a i kandidat za odbornika Aleksandar Lukić rekao je da se plan i program stranke sastoji od deset tema koje obuhvataju sve strukture u vezi sa razvojem privrede, ekonomije kao i infrastrukture Banjaluke.

On je rekao da slogan NDP-a “Dosta je priče – hajdemo raditi!” odražava nastojanje te stranke da se na ovim prostorima obezbijedi bolji i lakši život mladim ljudima, ali i penzionerima.

U BiH je danas zvanično počela kampanja za lokalne izbore koji su zakazani za 15. novembar.