Cijeli Opštinski odbor DNS-a pristupio SNSD-u

Kompletan Opštinski odbor DNS-a Novo Goražde pristupio je SNSD-u, potvrdio je dosadašnji predsjednik OO DNS-a Nebojša Subotić. – Zbog neslaganja…

Politika Juli 29, 2020

Kompletan Opštinski odbor DNS-a Novo Goražde pristupio je SNSD-u, potvrdio je dosadašnji predsjednik OO DNS-a Nebojša Subotić.
– Zbog neslaganja sa politikom DNS-a, odlučili smo da cjelokupno članstvo našeg odbora pređe u SNSD – rekao je Subotić, koji je odbornik u Skupštine opštine.

On je naglasio da će sve svoje kapacitete usmjeriti da prođe kandidat SNSD-a za načelnika opštine Novo Goražde na predstojećim izborima, te da su uvjereni u pobjedu aktuelnog načelnika opštine Mile Petković.
– Politika SNSD-a u Novom Goraždu je za četiri godine vlasti uspjela da vrati ugled opštine i kompletno revitalizuje finansijski katastrofalno zatečeno stanje – rekao je Subotić.
Predsjednik OO SNSD-a Slavko Petković rekao je da je ovim prelaskom SNSD dobio sposobne ljude koji daju garanciju da će ostvariti postavljene ciljeve i rezultate.
On je napomenuo da je, osim članstva DNS-a koji su prešli u SNSD, ovoj stranci u Novom Goraždu u posljednje vrijeme pristupilo još novih članova.
SRNA
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.