DNS predstavio listu kandidata: Za ljude i život Banjaluke (VIDEO)

Demokratski narodni savez je predstavio listu kandidata za skupštinu grada Banjaluka. Ima tu inžinjera, doktora, stručnjaka u raznim oblastima, mladih…

Politika Oktobar 17, 2020

Demokratski narodni savez je predstavio listu kandidata za skupštinu grada Banjaluka. Ima tu inžinjera, doktora, stručnjaka u raznim oblastima, mladih ljudi, ljudi sa karijerama. Kazao je ovo predsjednik gradskog odbora stranke i noslac liste kandidata DNS-a za Skupštinu grada Banjaluka Borivoj Obradović.
– Mi smo danas zvanično predstavili listu kandidata za Skupštinu grada i programe. Banjaluci je potrebna modernizacija postojećih škola i izgradnja novih, izgradnja vrtića i parkinga, te smanjenje saobraćajnih gužvi – rekao je Obradović novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je koalicioni sporazum sa kandidatom SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Igorom Radojičićem i dalje na snazi, te da će se o daljim koracima odlučivati na sjednici Predsjedništva stranke.
Saradnja sa DNS-om u gradu Banjaluci traje skoro dvije decenije. Aktuelni prvi čovjek grada i kandidat SNSD-a za gradonačlenika Banjaluke, kojem je u kandidaturi podršku dao i DNS u okviru Vidovdanske koalcije, Igor Radojičić i dalje vidi upravo ovaj tim i snagu koju upravo ima DNS, na istoj liniji sa SNSD-om u gradu na Vrbasu.
– Snažan DNS potreban je Banjaluci i “Vidovdanskoj koaliciji” “Dvadeset godina DNS je jedan od ključnih subjekata razvoja Banjaluke i očekujem da će to biti i u naredne četiri godine – poručio je Radojičić.
DNS je tako predstavio listu kandidata za budući saziv banjalučkog gradskog parlamenta, a na predstojećim izborima nastupiće pod sloganom Riječ je riječ – Za ljude i život Banjaluke.

ELTA TV
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.