Do 20. juna prijave za akciju “Biramo najuređenije”

BANJALUKA – Do 20. juna traje prijavljivanje za tradicionalnu akciju banjalučke Gradske uprave “Biramo najuređenije”, u okviru koje se bira…

Vijesti Juni 4, 2019

BANJALUKA – Do 20. juna traje prijavljivanje za tradicionalnu akciju banjalučke Gradske uprave “Biramo najuređenije”, u okviru koje se bira najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Ova akcija organizuje se sedamnaestu godinu uzastopno, a zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista koji se preuzima ispred prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili na sajtu grada, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Popunjene prijave potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu [email protected] ili ih predati u prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu Gradska uprava grada Banjaluka, Trg srpskih vladara broj jedan.

Iz gradskog Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je ovo, uz proljećno uređenje grada i Festival cvijeća, još jedna od gradskih akcija čiji je cilj uljepšavanje Banjaluke.

Osvrćući se na Festival cvijeća koji je održan proteklog vikenda u parku “Petar Kočić”, iz ovog odjeljenja su istakli da je, bez obzira na loše vremenske uslove, posjećenost festivala bila znatno iznad očekivane i veća u odnosu na prošlogodišnju manifestaciju.

Iz resornog odjeljenja navode da su izlagači izrazili svoje zadovoljstvo, kako organizacijom i ponuđenim uslovima, tako i posjetom.

“Ovo su nam značajni pokazatelji da je Festival i te kako uspio i da za narednu godinu planiramo njegovo novo izdanje”, ocijenjeno je iz banjalučkog Odjeljenja za komunalne poslove.