Dodik: SNSD i SP ostaju u koaliciji

SNSD i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, a tako će i ostati, izjavio je danas lider SNSD-a,…

Politika August 5, 2020

SNSD i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, a tako će i ostati, izjavio je danas lider SNSD-a, Milorad Dodik.
Nakon današnjeg sastanka rukovodstva SNSD-a i delegacije SP-a u Banjaluci, Dodik je naglasio da između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja.

– Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj. Ne želimo da se odreknemo kvalitetnih partnera i u tom pogledu smo samo ojačali našu saradnju – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
Predsjednik SP-a Petar Đokić istakao je na sastanku razmatrano kako da SNSD i SP objedinjeni u saradnji, kreiraju najbolje politike koji će poboljšati kvalitet života građana Republike Srpske.
– To se prije svega odnosi na ekonomska i socijalna pitanja, na to kako da pomognemo građanima i privrednim društvima da prevaziđu posljedice pandemije virusa korona – naveo je Đokić.
Sastanku su prisustvovali funkcioneri SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Luka Petrović, te funkcioneri SP-a Slobodan Protić, Dalibor Stević, Srđan Todorović i Živko Marjanac.
SRNA
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.