Fer-plej: Bivši i novoizabrani gradonačelnik Bijeljine na zajedničkoj kafi

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) danas je u pomenutom gradu popio kafu sa sada već bivšim gradonačelnikom Mićom Mićićem,…

Politika Novembar 18, 2020

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) danas je u pomenutom gradu popio kafu sa sada već bivšim gradonačelnikom Mićom Mićićem, koji je bio kandidat ispred koalicije okupljene oko SNSD-a.

Petrovića i Mićića novinari su “ulovili” u jednom od bijeljinskih kafića.

Na prvi pogled bi se reklo da je razgovor tekao uz kafu u fer i korektnoj atmosferi a sigurno je i su imali o čemu da razmijene mišljenja.

Upitani da kažu o čemu razgovaraju, Mićić je zadržao svoje pravo da ništa ne kaže, dok je Petrović rekao da je to “prijateljska kafa” koju je i obećao tokom izborne kampanje. On je tada poručio da će ako bude izabran za gradonačelnika pozvati odlazećeg gradonačelnika na kafu da prijateljski porazgovaraju, piše Infobijeljina.

– Jedno od mojih predizbornih obećanja je bilo da se nisam kandididovao ni protiv koga i upravo sam to obećanje dao da možemo da popijemo kafu i da u prijateljskoj atmosferi porazgovaramo o onome što možemo da objedinimo, ono što se zove interes naših građana u Bijeljini kako unaprijediti njihov život, od najmlađih do najstarijih – rekao je Petrović.
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.