Gradska uprava odlaže javne pozive i konkurse

​Većina javnih poziva i oglasa Gradske uprave odloženi su ili prolongirani, a među njima i veliki međunarodni konkurs za idejno…

Vijesti Mart 23, 2020

​Većina javnih poziva i oglasa Gradske uprave odloženi su ili prolongirani, a među njima i veliki međunarodni konkurs za idejno rješenje buduće multifunkcionalne dvorane koji je prolongiran do 21. maja ove godine.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, do daljnjeg su, između ostalog, prolongirana tri javna poziva Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

“Riječ je o sljedećim javnim pozivima: za sufinansiranje projekata iz oblasti kulutrnog i umjetničkog stvaralaštva za 2020. godine, za prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz gradskog budžeta, te poziv za prijavu kandidata za imenovanje članova komisije za vrednovanje projekata kuluturnog i umjetničkog stvaralaštva”, rekao je Neven Stanić, načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Takođe, na neodređeno vrijeme se produžavaju i javni poziv za licitaciju poljoprivrednog zemljišta, javni poziv zajednicama etažnih vlasnika za sufinansiranje radova na zamjeni stubišne rasvjete, te javni poziv za banjsko liječenje.

Rokovi za ove pozive biće naknadno saopšteni.