I muzički umjetnici podržali Miću Mićića

Udruženje građana “Muzički umjetnici Semberije” (UGMUS) potpisalo je danas sporazum o saradnji sa strankom SDS Semberija na čijem je čelu…

Politika Septembar 11, 2020

Udruženje građana “Muzički umjetnici Semberije” (UGMUS) potpisalo je danas sporazum o saradnji sa strankom SDS Semberija na čijem je čelu Mićo Mićić.
Predsjednik ovog udruženja Siniša Pajić rekao je da su i do sada imali nesebičnu podršku Mićića i Gradske uprave Bijeljina, koju on vodi, za njihovo nastojanje da od Bijeljine naprave kulturni centar, dajući joj epitet grada kulture.

– Naši članovi daće punu podršku Mićiću i kandidatima za odbornike SDS Semberija jer smatramo da su na dobrom putu i da je to pravi način da naš grad dođe u sami vrh – poručio je Pajić.
U saopštenju iz SDS Semberija navodi se da udruženje UGMUS, osim koncerata vrhunskih orkestara u regionu, organizuje i Internacionalni festival muzike “Primavera”, sa najvećim brojem takmičara u regionu, doprinoseći u velikoj mjeri promociji turizma i samog grada.
– SDS Semberija je stranka čiji je primarni interes, kako infrastrukturni, tako i kulturni napredak lokalne zajednice – ističu iz te stranke.
Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić ocijenio je da je saradnja sa udruženjem UGMUS bila vrlo upsješna za Bijeljinu i najavio da će tako biti i ubuduće.
– Sokolski dom čija je rekonstrukcija u toku biće pravi centar kulturnih zbivanja, i svi drugi naši projekti vezani su isključivo za potrebe građana i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uraditi još mnogo više – zaključio je Mićić.
SRNA
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.