Iz prijedorskog SDS-a odgovorili: U SNSD-u krivca neka traže u svojim redovima

Odbornik SDS Predrag Starčević kaže da je iznenađen što ga je predsjednik GO SNSD Saša Bursać na današnjoj pres konferenciji…

Politika Oktobar 12, 2021

Odbornik SDS Predrag Starčević kaže da je iznenađen što ga je predsjednik GO SNSD Saša Bursać na današnjoj pres konferenciji označio kao osobu koja je kupila mobilni telefon od žene sa kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi.

Na prozivke predsjednika GO SNSD Prijedor Saše Bursaća moram reći da sam iznenađen jer je stanje mojih finansija dobro pa mogu sebi da priuštim nov telefon. Treba da postave sebi pitanje, a i ja ih pitam da li postoji mogućnost da je bivši gradonačelnik prodao svoj telefon ili ga izgubio – naveo je Starčević.

On je Bursaću poručio da krivca za nastalu situaciju traži u svojim redovima, a da manje okrivljuju opoziciju.

– Ako su sigurni u svoj izborni rezultat predlažem da ponovo kandiduju gospodina Pavlovića ili neka se on, Bursać, kandiduje za gradonačelnika i neka pokažu snagu, opozicija nema problem sa tim – zaključuje Starčević.

Blamiranju pojedinaca iz prijedorskog SNSD se ne nazire kraj i već sada postaje neprijatno, poručila je Maja Dragojević–Stojić, članica Predsjedništva SDS.

Nakon priče o vračarama i višim silama, zavjerama protiv Pavlovića iz kafića na ćošku, dizanju iz pepela posrnulog gradonačelnika u maniru ptice feniks, došle su na red i fikcije da je SDS u Prijedoru odgovoran za moralni sunovrat koji sebi ovih dana dozvoljavaju prvaci prijedorskog SNSD – saopštila je dr Dragojević–Stojić, reagujući na konferenciju za novinare Saše Bursaća, predsjednika GO SNSD Prijedor.

Prema njenim riječima, umjesto da u SNSD pogledaju sebe u ogledalo i uvide svoje mane, Saša Bursać u maniru Dalibora Pavlovića nastavlja da opravdanja za svoja moralna i politička posrnuća traži u SDS.

– Samo je jedna istina: SDS će vas poraziti, i vašeg budućeg kandidata i vašu izopačenu politiku. A Saši Bursaću takođe poručujem da ne bi bilo loše da i on uzme mjesec dana odmora jer su psihoze i optuživanja drugih za svoje greške sa Dalibora Pavlovića očigledno prešle i na njega – zaključila je Maja Dragojević-Stojić.

Iz prijedorskog SNSD tvrde da je SDS otkupio telefon od žene sa kojom je Pavlović bio u vezi

Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.