Najljepša jesenja fotografija Sandre Kremenović

BANJALUKA – Fotografija pod nazivom „Zlatne note nad smaragdnom rijekom“ autora Sandre Kremenović, najljepša je fotografija na konkursu „Jesen u…

Vijesti Novembar 11, 2019

BANJALUKA – Fotografija pod nazivom „Zlatne note nad smaragdnom rijekom“ autora Sandre Kremenović, najljepša je fotografija na konkursu „Jesen u Banjoj Luci“. Ona je osvojila Kapriolo bicikl, koji su obezbijedili Grad Banjaluka i Kaprilo sport centar Banjaluka.

Pobjednička fotografija izabrana je glasovima članova Viber zajednice Grada Banjaluka, a od ukupno 5.175 učesnika ankete – za ovu fotografiju je glasalo njih 1.361.

Anketa je zaključena danas, tačno u 10 časova, 24 časa nakon početka glasanja.

Autor drugoplasirane fotografije nazvane „Čarolija jeseni“ je Dajana Stanivuković (1.130 glasova), a trećeplasirane „Jesenji zalazak sunca“ Jovica Vuković (1.109 glasova).  Oni su dobitnici godišnje pretplate za „Bl bajk“.

U top pet još su ušle fotografije „Jesen, Kastel i Vrbas“ (889 glasova) i „Jesenje ogledanje Kastela“ (686 glasova) autora Tihomira Pavlovića i Ognjena Golubovića.

Ovom prilikom, zahvaljujemo se sugrađanima koji su učestvovali na ovom svojevrsnom konkursu, koji je organizovao Grad Banjaluka u saradnji sa Kaprilo sport centrom Banjaluka.

Konkurs je bio otvoren od 20. oktobra do 4. novembra, a pristigle su ukupno 193 fotografije.