Nešić: DNS ima unutarstranačke izbore, Izborna skupština u junu

Predsjednik DNS Nenad Nešić rekao je da ta stranka u ovom periodu ima unutarstranačke izbore i da je Izborna skupština…

Politika Mart 20, 2021

Predsjednik DNS Nenad Nešić rekao je da ta stranka u ovom periodu ima unutarstranačke izbore i da je Izborna skupština planirana za jun.
Nešić je izrazio nadu da će svi odbori izabrati najbolje predsjednike koji imaju znanja, snage i mudrosti, koji su lojalni DNS i koji će ostati uz tu partiju i svoje članove, saopšteno je iz DNS.

– Demokratski narodni savez je politička partija koja sve druge partije u Republici Srpskoj i BiH poštuje i očekujemo od drugih da uzvrate poštovanje – rekao je Nešić na sjednici Regionalnog odbora DNS Banjaluka koji obuhvata Banjaluku, Kneževo, Čelinac, Kotor Varoš, Petrovac-Drinić, Jezero, Ribnik, Mrkonjić Grad i Šipovo.
Potpredsjednik DNS Duško Ivić smatra da je DNS stranka koja ima budućnost, kojoj je Republika Srpska najbitnija.
Potpredsjednik DNS Radislav Jovičić rekao je da je cilj DNS da na području banjalučke regije dobro pozicionira političku partiju.
Generalni sekretar DNS Dragutin Rodić rekao je da tri izborne jedinice (jedan, dva i tri) nose oko 500 000 birača i ove tri izborne jedinice odlučuju kako će ko biti pozicioniran u političkom životu.
Predsjednik Regionalnog odbora DNS Banjaluka Željko Dubravac rekao je da je bitno da se u svakoj lokalnoj zajednici čuje za DNS.
SRNA
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.