On je VELIKI BORAC: Miha izašao iz bolnice!

Siniša Mihajlović otpušten je danas iz bolnice u Bolonji, nakon što je završio drugi ciklus liječenja leukemije. Šef stručnog štaba…

Sport Oktobar 8, 2019

Siniša Mihajlović otpušten je danas iz bolnice u Bolonji, nakon što je završio drugi ciklus liječenja leukemije.

Šef stručnog štaba Bolonje primio je drugu turu hemoterapija u bolnici “Sent Orsola” i otputovao je za Rim, na kraću pauzu, prije nego što se vrati na novi ciklus terapija.

List “Republika” prenio je da je Mihajlović bolnicu napustio u pratnji supruge Arijane i otišao u glavni grad Italije, gdje će odmarati narednih dana.

Njegova ideja je da se poslije kraćeg perioda u Rimu vrati u Bolonju i vodi treninge ekipe, ali neće moći da bude uz svoje fudbalere na gostovanju Juventusu u Torinu 19. oktobra kako bi nastavio terapiju.

Samo tri dana ranije legendarni Srbin vodio je ekipu u remiju protiv Lacija (2:2) u Bolonji, što je obećao igračima prije mjesec i po dana, i pozdravljen je ovacijama navijača dva kluba.

On je odlučio da uprkos liječenju sve vrijeme bude uz ekipu.

Mihajlović je sredinom jula saopštio javnosti da boluje od akutne leukemije. On je ubrzo nakon toga krenuo na hemoterapije, gdje je u prvoj fazi lečenja proveo 43 u bolnicu, dok je druga faza počela 9. septembra.