Osim o atmosferi: Ljepše je igrati u Banjaluci!

Fudbaleri Borca zabilježili su najveću pobjedu nad Željezničarom (3:0) otkako se igra zajednička Premijer liga Bosne i Hercegovine. Ne samo…

Sport Oktobar 7, 2019

Fudbaleri Borca zabilježili su najveću pobjedu nad Željezničarom (3:0) otkako se igra zajednička Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Ne samo da su crveno-plavi pobijedili već i potpuno nadigrali plave sa “Grbavice”, koji u 90 i kusur minuta nisu uputili nijedan šut u okvir gola, a prvu šansu su stvorili u posljednjem minutu sudijske nadoknade, kad je pobjednik uveliko bio odlučen.

Čestitke kolegi Branislavu Kruniću i banjalučkom klubu, na zasluženoj pobjedi uputio je trener Želje Amar Osim, koji se takođe osvrnuo i na atmosferu na Gradskom stadionu na kojem se okupilo, po našoj procjeni, između šest i sedam hiljada gledalaca.

“Ovdje je uvijek fino igrati. Uvijek se radujem utakmicama protiv Borca jer znam da će biti napeto, da će biti pozitivnog naboja. A sad, ljepše je igrati u Banjaluci nego negdje drugo zato što je ambijent fudbalski. To kod nas podrazumijeva parole i pjesme koje možda nisu primjerene, ali živimo u takvoj državi. Zato se na to ne obazirem niti kritikujem, ali ljepše je definitivno igrati ovdje nego negdje drugo. S te strane, jedva čekam iduću utakmicu protiv Banjalučana”, rekao je šef struke sarajevskih plavih.