Potpuna obustava saobraćaja kod na Laušu kod “Sirana”

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj…

Vijesti Juni 15, 2019

BANJALUKA – U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica.

Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice kod restorana “Sirano” saobraćaj će biti obustavljen danas od 8.00 časova do 20.00 časova u ponedjeljak, 17. juna, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Osim na ovoj raskrsnici, saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Momčila Popovića, kao i na dijelu Ulice Jovana Raškovića, neposredno prije ukrštanja sa kružnom raskrsnicom.

Vozači će moći da koriste alternativne pravce u Sanskoj, Užičkoj, te ulicama Vladimira Rolovića i Sime Pandurovića.

Na linijama javnog gradskog prevoza koje saobraćaju od Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske biće izvršena korekcija trasa, te će autobusi biti preusmjeravani na alternativne pravce.

Tokom izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj, a iz Gradske uprave učesnike u saobraćaju mole za razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u ovim zonama.