Predstavnici SNSD-a razgovarali sa prevoznicima o dodatnim subvencijama

BANJALUKA – Od dodatnih subvencija za prevoznike do razgovora o izradi elaborata koji bi kroz stručne i ekspertske analize definisao,…

Vijesti April 28, 2021

BANJALUKA – Od dodatnih subvencija za prevoznike do razgovora o izradi elaborata koji bi kroz stručne i ekspertske analize definisao, unaprijedio i pojeftinio saobraćaj, bile su teme sastanka predstavnika SNSD-a sa prevoznicima na području grada.

Sa prevoznicima su razgovarali Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada, Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a u gradskom parlamentu.

“Prevoznici su izrazali zahvalnost Skupštinskoj većini, okupljenoj oko SNSD-a, na interesovanju i podršci koju pružaju za ublažavanje njihovih problema, te se usaglasili da i u narednom periodu nastave djelovati kroz razgovore i dogovore, jer se jedino na taj način može postići napredak. Iskazana je zahvalnost i prema prevoznicima, koji su i pored ogromnih finansijskih i logističkih problema nastavili uz ogromne napore, da pružaju usluge prevoza”, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Skupštine grada.

U saopštenju se navodi da su prevoznici konstatovali da bez finansijske podrške Vlade RS od početka pandemije, ne bi bili u mogućnosti da finkcionišu i na taj način, zadnjih godinu dana, pruže uslugu prevoza građanima.