Prijedlozi za bolji život građana

Gradonačelnik Igor Radojičić juče je u okviru konsultacija s političkim partijama razgovarao s predstavnicima Demosa, koje je predvodio Slobodan Stanarević,…

Vijesti Septembar 18, 2019

Gradonačelnik Igor Radojičić juče je u okviru konsultacija s političkim partijama razgovarao s predstavnicima Demosa, koje je predvodio Slobodan Stanarević, predsjednik Gradskog odbora ove partije.

Radojičić je rekao da su na sastanku potvrdili odličnu dosadašnju saradnju i partnerstvo te da se nada da će tako ostati i dalje.

“U Demosu imaju mnogo konkretnih prijedloga za projekte od značaja za građane, a razgovor je podrazumijevao i projekte za 2020. godinu, ali i za naredni petogodišnji period, od poljoprivrede do komunalnih pitanja i energetike”, kazao je Radojičić.

Stanarević je istakao da se neki od prijedloga odnose na poboljšanje standarda i života građana.

“Dotakli smo se teme registra nekretnina, odnosno investitora koji više neće moći da prevare građane prilikom kupovine stanova, jer će ih Gradska uprava upozoravati na to. Bavili smo se kulturnim sadržajima na selima, šta treba uraditi da mladi ljudi i djeca ostanu u  mjestima u kojima su rođeni i još mnogo toga”, pojasnio je Stanarević.