Radojičić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka (SNSD) donijelo je odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke. U okviru…

Politika Juli 28, 2020

Predsjedništvo Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka (SNSD) donijelo je odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.
U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da se Radojičić predloži za gradonačelnika Banjaluke, kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu.

Ova odluka donosena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora – mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.
U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluke.
Istovremeno, Predsjedništvo je konstatovalo da su sve organizaciocione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjoj Luci, te, na osnovu relevatnih pokazatelja sa terena, izrazilo čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, kao i da će SNSD zadržati dominatnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.
Nezavisne
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.