Savić za MONDO: Zbog otkaza ću tužiti Borac m:tel!

Sa Srđanom Savićem je raskinut ugovor na njegovu štetu, potvrđeno je iz banjalučkog Borca m:tel zbog kršenja klupske discipline. Lijevi…

Sport Oktobar 16, 2019

Sa Srđanom Savićem je raskinut ugovor na njegovu štetu, potvrđeno je iz banjalučkog Borca m:tel zbog kršenja klupske discipline.

Lijevi bek je odmah pronašao novi klub i to Vogošću, koju s klupe predvodi bivši trener Banjalučana Dejan Unčanin.

“Zvanično sam potpisao ugovor sa Vogošćom, ispunjeni su moji finansijski i drugi uslovi, pa sam postao član ekipe iz sarajevskog predgrađa. Skopili smo dogovor prije 15-ak dana, a sada i potpisali ugovor”, rekao je Savić za MONDO.

Rukometaš, koji je ponikao u Školi rukometa ‘Cepelin’, a koja je naknadno postala Škola rukometa ‘Golić i Šarić’, prije Borca bio je treći strijelac Druge lige Austrije. 

“S Borcem sam završio prije nekih mjesec dana kada sam prebačen u drugi tim zbog pogoršanja odnosa sa stručnim štabom, ali definitivni otkaz uslijedio je poslije sjednice klupskog rukovodstva. Sve sam proslijedio svom advokatu, pa ćemo vidjeti šta dalje”.

Prema njegovim riječima, odlučio je da podigne tužbu protiv banjalučkog kluba zbog neisplaćenih dugovanja. “Riječ je o značajnoj sumi novca u posljednje dvije godine ugovora”.
Priznao je da će zbog svega biti posebno motivisan kad se u dresu Vogošće bude vratio u banjalučki “Borik”.

“Imaću dodatni motiv protiv svojih sportskih prijatelja iz Borca, kad su u pitanju igrači, a sa stručnim štabom nisam u dobrim odnosima. Naravno, biću motivisan i u Čelendž kupu protiv AEK-a”, istakao je novi lijevi bek Vogošće.