Selak: Želimo da ostanemo u koaliciji

Mi smo opredijeljeni da ostanemo dio koalicije, rekao je Goran Selak, lider SPS, nakon sjednice Predsjedništva te stranke. – Ovdje…

Politika Novembar 17, 2020

Mi smo opredijeljeni da ostanemo dio koalicije, rekao je Goran Selak, lider SPS, nakon sjednice Predsjedništva te stranke.
– Ovdje u Banjaluci ostvarili smo izuzetno dobar rezultat. U okviru Vidovdanske koalicije mi smo druga partija po snazi i odgovornosti. Ponosni smo na sve što smo uradili, a mnogima smo postavili i domaći zadatak po pitanju organizacije i vođenja kampanje. Činjenica da SPS svoju politiku razvija isključivo na razvoju RS – rekao je Selak.

Selak je istakao da “ne vidi problem u koaliciji sve dok ona bude radila u interesu RS”.
– Što se tiče Nenada Stevandića i Petra Đokića, ne zamjerim ih na njihovom strahu. Mi smo opredijeljeni da ostanemo dio koalicije – kazao je Selak.
Istakao je da će danas uputiti dopis SNSD-u za sastanak, te dodao da nema nikakve mogućnosti dogovora sa opozicijom odnosno PDP i SDS.
Dodao je da je danas redovno obavljao svoje poslove na poziciji direktora KPZ Banjaluka, te da nije zvanično obaviješten o smjeni.
nezavisne.com
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.