SP važan segment vlasti u Banjaluci

BANJALUKA – Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je u Banjaluci da je ova partija važan segment lokalne vlasti u…

Vijesti Decembar 9, 2019

BANJALUKA – Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je u Banjaluci da je ova partija važan segment lokalne vlasti u ovom gradu, te da u okviru svojih zaduženja maksimalno doprinosi ostvarivanju gradskih razvojnih planova.

Đokić je prije početka proširene sjednice Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka rekao da će na sjednici biti riječi o načinima da se u ovom gradu uradi vidljiv napredak, ističući da je zadovoljan rezultatima koje je ova stranka kao dio vlasti u Banjaluci postigla prethodnih godina.

“Ponosan sam i na činjenicu da smo, podržavajući Igora Radojičića za gradonačelnika načinili pravi izbor i da možemo konstatovati da smo svi zajedno napravili sjajne rezultate”, rekao je Đokić novinarima.

On je istakao da je SP opredijeljena za razvoj svih mehanizama podrške građanima i razvoj društva socijalne pravde, te ekonomski napredak, kako za Banjaluku, tako i za cijelu Republiku Srpsku.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak rekao je da je cilj sjednice da se razmotre načini za unapređenje života stanovnika, kako u gradskim, tako i u seoskim područjima.

On je naveo da sjednici prisustvuju i predstavnici SPS iz Beograda sa kojima će razmijeniti iskustva i napraviti plan predizbornog djelovanja za narednu godinu.

Predstavnik beogradskog odbora SPS-a Nikola Nikodijević izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da sa socijalistima iz Banjaluke razgovara o podršci i modalitetima saradnje, kako bi obje stranke ostvarile što bolji rezultat na izborima koji se sljedeće godine održavaju i u Srpskoj i u Srbiji.

“Želimo jedni drugima sljedeće godine da budemo ispomoć kada dođu izbori, te da imamo istu predizbornu platformu koju ćemo ponuditi, kako građanima Banjaluke, tako i građanima Beograda”, rekao je Nikodijević.