Srđan Mijatović biće predložen za v.d načelnika

BANJALUKA – Srđan Mijatović biće predložen sutra na sjednici Skupštine grada za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj…

Vijesti Maj 19, 2019

BANJALUKA – Srđan Mijatović biće predložen sutra na sjednici Skupštine grada za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje, potvrdio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Na ovoj načelničkoj funkciji dosad je bio Radenko Laketić, koji je kadar SNSD-a, a koji je imenovan za vršioca dužnosti direktora za komercijalne poslove u preduzeću “Šume RS”.

Radojičić je dodao da je Mijatović dosad u Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje bio na funkciji šefa Odsjeka za saradnju s investitorima i poslovnu zonu.

“Mijatović je dosad bio u ovom odjeljenju, pa je samim tim i upoznat sa svim poslovima. Ako ovaj prijedlog dobije zeleno svijetlo pred odbornicima, on će po zakonu biti vršilac dužnosti na tom mjestu dok ne bude imenovan novi načelnik”, objasnio je Radojičić.

Dodao je da zakon predviđa konkurs za mjesto načelnika te da će ga u narednom periodu raspisati, nakon čega će biti imenovan načelnik.