U DNS-u vjeruju u dobar izborni rezultat

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izjavio je danas da je Prijedor odabran za zvaničan početak predizborne kampanje jer…

Politika Oktobar 16, 2020

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izjavio je danas da je Prijedor odabran za zvaničan početak predizborne kampanje jer je primjer kako se vlast predvođena DNS-om odnosi prema gradu i građanima.
On je istakao da se u prvi plan stavlja briga za ljude koja je iznad politike i fotelja.

– Grad Prijedor je jedno od najpoželjnijih mjesta za ulaganja u ovom dijelu Evrope i cijeloj Republici Srpskoj, a tome je doprinio Dragutin Rodić kao najbliži saradnik i aktuelnog i prethodnog gradonačelnika Prijedora i učinio da grad Prijedor bude ovo što je danas – rekao je Nešić novinarima.
On je izrazio uvjerenje u pobjedu u Prijedoru, kako za dužnost gradonačelnika, tako i po broju odbornika u lokalnom parlamentu, te dodao da DNS nastavlja da se brine za dalji razvoj Prijedora, za ljude i za život, a ne za funkcije i mandate.
– Prvi sam ukazivao na problem korone, kako po zdravlje ljudi, tako i po ono od čega živimo. DNS je upoznat da ovdje oko 4 500 ljudi zavisi od ugostiteljstva i mi ćemo kroz klub poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske predložiti mjere da im se ekonomska situacija učini podnošljivijom – najavio je Nešić.
Kandidat DNS za gradonačelnika Prijedora Dragutin Rodić izjavio je da ova stranka ima dva cilja i da je čvrsto uvjeren da će ostvariti oba, odnosno da će DNS imati gradonačelnika Prijedora i ponovo najjači klub odbornika u Skupštini grada.
– Imamo moćnu infrastrukturu i kapital od 12 700 glasova sa prethodnih izbora. Mislimo da smo radom i ponašanjem ponovo zaslužili povjerenje građana. Politička stabilnost, ekonomija i zapošljavnje, infrastruktura i socijalna politika su bazne politike iz kojih će proizađi sve druge, a vjerujemo da će građani prepoznati ko je 16 godina brinuo o gradu i zašto je došlo do zastoja u posljednje dvije godine – poručio je Rodić.
Besplatnu Android aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.